tisdag 3 mars 2015

Vårbruket i gång :)

 När solen tittade fram i eftermiddags kliade det i fingrarna efter att börja med "vårbruket" :) Sagt o gjort, vi började här i rabatten utefter plattgången och fortsatte sedan i rabatten till vänster. Efter ca 10 minuter i den stora rabatten började det att hagla :) Är det inte typiskt så säg. Det var bara att samla ihop sina pinaler och gå upp till stallet.
 Det var tur att vi kom in under tak för du milde vad det haglade.
 Ser i alla fall lite roligare ut i den här rabatten nu :) Vi får hoppas att vi kan fortsätta i morgon.
Satte i alla fall ut lite våriris på trappan det lyser upp lite:)

5 kommentarer:

 1. Hagel kan vara ett fördärv i trädgården, vi fick hela trädgården söndertrasad av en hagelskur en gång men det var i juni månad när all växtlighet var i full gång.

  Vi fick snö idag men den smälter säkert bort i natt och visst är det härligt att få börja vårarbetet.

  SvaraRadera
 2. Och inte var det lite hagel heller. Täcker ju nästan marken! Irisarna kommer verkligen till sin rätt på trappan. Blir sugen på att gräva upp några.
  Ha det så fint
  Anette

  SvaraRadera
 3. Var o petade lite här o där också.... Tre skottkärror fulla 8-) Bara o se till o komma ur pyjamasen o köra igång igen!
  Ha´t himla gôrgôtt i vårsola
  Nina

  SvaraRadera
 4. Här slapp vi hagel igår, det kom lite stilla regn men inget som hindrade vårbruket! Härligt med nystädade rabatter!
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera
 5. Jag blir så avundsjuk på dig när jag läser din blogg. Tänk vad härligt att kunna börja med vårbruket. När jag var ut till min trädgård förra helgen var den helt snötäckt. Ändå är våren minst en månad tidigare här än normalt enligt våra meteorologer. Hoppas kunna åka dit den här helgen och klippa ner julrosornas gamla blad.

  Har tappat rösten men är för övrigt pigg i kroppen. Vi har styrelse möte ikväll i STA Uppland så de andra lär få det lugnt med kommentarer från min sida.

  /Cristina

  SvaraRadera