lördag 7 mars 2015

Ombytligt!

Att vädret kan vara så ombytligt! I går strålande sol o vårkänslor - idag disigt, kulet och isande kallt i vinden :( Tur att vi anmälde oss till kursen "Vintersticklingar för nybörjare" för ett tag sedan :) inte för att vi är nybörjare men det finns alltid något man kan lära sig och det kan ju vara kul att se hur andra gör:) Det var framför allt supertrevligt att få komma in i det här fina växthuset och få träffa trevliga människor:) Jag hittade dessutom en ny Fb-vän :) Kul Siv!
 Det var i den delen i mitten som vi höll till för där eldades det i en kamin:)  Vi var ett tiotal mycket intresserade elever som klippte sticklingar för brinnande livet:) Detta växthus finns på Billströmska Folkhögskolan i Tyft på Tjörn och det är ju fantastiskt att Trädgårdsföreningen på Tjörn har möjlighet att nyttja detta fantastiska ställe för olika evenemang :)
Man kunde även få ta sticklingar på pelargoner om man ville. Fika hade vi med oss och det var skönt att sitta ner en stund och få i sig lite varmt kaffe för även om det eldades i kaminen var det lite småkallt. Det var i alla händelser en väldigt trevlig stund:)

2 kommentarer:

 1. Vad mycket roligt ni hittar på! Vad tog ni då för sticklingar förutok pelargoner?
  Fortsatt trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog inte så många men jag tog på "stor prydnadsapel", en vit buddleja och en sommarbuddleja.

   Radera