torsdag 20 oktober 2011

Testar hur man gör nu. Blogger har ju ändrat sättet hur man gör nya inlägg;( Fattar absolut nada:(
Tänkte bara pröva mig fram lite.
Stuggrinden
Hmm, tror jag fått kläm på detta nu:) Verkar faktiskt verkligen vara en förbättring mot innan. Nu har ju jag minne som en guldfisk så frågan är om jag kommer ihåg hur man gör/gjorde när jag ska lägga in dagens "rätta" inlägg;)) Håll tummarna för att jag lyckas.
Hemerocallis 'Little Cobbler'

3 kommentarer:

 1. Jag måste också pröva mig fram, det där med minnet är inte det bästa.
  Vackra bilder. Längtar redan efter våren. Solen lyser i alla fall idag. Hoppas nu att regnet håller sig borta, det är blött överallt.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Samma här. Blir så "förvirrad" varje gång de gör en förändring. Man kanske tycker att man har börjat lära sig det nya, då är det dags för dem att ändra igen. Men ..., om man vore duktigare på datorer, så kanske det inte skulle vara så svårt.
  Kul att vi har lite samma stuk på våra bloggar, fast jag har funderat på att göra om i min lite grand. Vill kunna lägga in större bilder, men med den layouten jag har nu, så kommer bara halva bilden med när jag väljer extra stor bild.
  Då blir jag frustrerad, men vågar inte göra om själv eftersom jag tror att då kommer jag att radera hela bloggen!!!
  Jag kommer in och läser mera en annan dag och önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Smukke billeder.
  Her har vi en rigtig smuk eftersvejr. Der er KUN kommet et par småbyger. Solen har skinnet og næsten ingen vind. Det er først nu, at det begynder på at blæse en smule.
  Jeg har nydt det i haven hele dagen.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera