lördag 29 oktober 2011

Förkylt;(

Fy fabian säger jag bara, bland det värsta jag vet är att åka på förkylningar eller influensa:( Vilket jag drabbats av vet jag inte. Jag hostar och nyser, ögonen rinner och huvudet känns som om det innehåller bomull (mer än vanligt alltså;)) jag känner mig riktigt eländig det är så synd om mig:)
Emma (dottern)och Nicholas (barnbarnet)kom och hälsade på och det är ju alltid kul, fast att inte få pussa på honom som vanligt var svårt:) Måste visa mina senaste fynd för er - kommer från "sommarstugans" garage, där kommer jag att hitta en massa kul saker tror jag. Den stora glasflaskan vet jag inte vad den har varit till, spaden med sin vackra patina ska jag nog ha till askan i braskaminen. Den sista mojängen visste jag först inte vad det var men jag TROR att det är en kafferost:) Rostig så det förslår är den men det gillar ju jag:)

11 kommentarer:

 1. Den bruna flaskan var fin.Ser ut som dom som fanns på Apoteken förr i tiden.Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Tror också det är en apotekarflaska och visst är det en kafferostare :-) Riktigt fina saker!

  Det går förkylkningar här uppe också nu, men peppar peppar har jag klarat mig hittills :-)

  Krya på dig!
  Christer.

  SvaraRadera
 3. Du får lämna kvar något litet, litet fynd i garaget till mig ;)

  SvaraRadera
 4. Kul att hitta så fina saker!
  Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 5. Inte kul med förkylning för det tar verkligen på krafterna. Har inte hunnit va inne på din blogg på länge tyvärr men som tur kan man ju läsa det nu o de var mycket fina inlägg Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Härligt att bara råka hitta saker man verkligen gillar - inte härligt att bli förkyld! Sätt näsan över ett ångbad med timjan och mynta, det brukar underlätta, gurgla med vitlöksvatten och dricka något örtte med salicylsyra (älgört, kamomill) likaså.
  Krya pådig!/Laila

  SvaraRadera
 7. Kul med sådan fynd. Har en liknande 'spade'. Min använder jag till att ta jord ur plastsäckarna.
  Här sitter en till och hänger - hostar, nyser och har ont i halsen jag också.
  Fortsatt trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 8. Men fy så trist med förkylning. Jag känner mig lite knäpp i luvan så det är väl nåt på gång här med...eller så är det bara JAG som är knäppare än vanligt:) Pigga på dig..å du med Birgitta.
  Kramiz

  SvaraRadera
 9. Kul saker. Ibland kan man göra fynd. Jag vet att i vår gamla ladugård finns det en hel del "fynd" av typen gamla rostiga mjölkflaskor och lite annat smått och gott.
  Visst är det trist att vara förkyld. KRYA PÅ DIG!

  SvaraRadera
 10. Oj, oj, vad det är synd om dig Monne! Usch och fy säger jag ba'!
  Men, så fina saker du har fyndat och vid närmare eftertanke så är det ju INTE så där RIKTIGT HEMSKT synd om dig....;))))!/ANja

  SvaraRadera