söndag 16 oktober 2011

Från april till oktober;)

Trots ett underbart väder i dag har jag suttit inne vid datorn och gått igenom en masa foton:) Fastnade vid en speciell plats i trädgården för att jag tyckte att det såg så himla höstlikt och vackert ut, sedan har jag letat upp ungefär samma motiv med ca en månad emellan tillbaka till tidig vår:) Detta är alltså det första fotot taget den 12 april, det ser ju helt galet kalt och naket ut:)


Detta är taget från andra hållet och nästan exakt en månad senare nämligen den 8 maj. Kolla vad häggmispeln blommar vackert.
Den 6 juni såg det ut så här en lite regnig dag. Fotona är tagna från lite olika håll som ni märker men man ser ju den rostiga bågen på alla:)

Den 15 juli såg det ut så här, titta vad kameleontbusken har växt på bågen:)

Nästa bild är från den 4 augusti 3 dagar innan vår växtmarknad som vi har tillsammans men STA BoD. Det ser riktigt frodigt och fint ut:)
Nu börjar man se lite av att hösten är i antågande, det är den 3 september.
Den sista bilden är från i fredags alltså den 14 oktober, och visst ser man att nu är det höst. Mycket av löven på häggmispeln har också de senaste dagarna fallit till marken och snart är den lika kal och naken som Ornäsbjörkens grenar var på den första bilden i april:) Lite trist att vi nu har hela den långa vintern framför oss men samtidigt är det kul att veta att "kretsloppet" är som det ska vara och alltid har varit:)) Om "bara" 5 månader är vi tillbaka på ruta ett igen, visst är det fantastiskt:))

3 kommentarer:

  1. Roligt att följa årstiderna och växtligheten på en å samma plats - kanske får vi se den i vinterskrud med :) Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Kul att se samma plats se så olika ut. Tänk om man tog en bild om dagen på exakt samma ställe i ett helt år, vilken film det skulle bli!

    SvaraRadera
  3. Du har en vettig tanke när du visar din bildkavalkad - till skillnad från mig. Det är faktiskt väldigt kul att se hur någon plats i trädgården förändras med månaderna./Anja

    SvaraRadera