onsdag 17 augusti 2016

Sista för i år!

I går var det sista gången för i år som vi hade Öppen trädgård, det var meningen att det skulle vara lite av dagliljefokus men i år har de flesta dagliljor redan blommat över :( Lite snopet men man rår ju inte över vädret. Vädret var för övrigt helt fantastiskt och det kom ett trettiotal både nya o "gamla" besökare :) 
 De flesta dagliljorna har som sagt gjort sitt för i år men en o annan blommar fortfarande och den här var många intresserade av. Det är 'Longfield´s Twins' och den kommer nog att blomma någon vecka till tror jag :)
 'Strutters Ball' är en annan och som ni ser finns det en hel del knoppar på den också :)
 Det finns dock lite annat att se också som den här vita flockeln som blir väldigt hög, ca 2.5 meter i år.
Även i 'Oxelrabatten' var det en del att titta på, från den här vinkeln ser det riktigt fint och färgsamstämmt ut men zoomar man ut skulle man se en rätt orolig/rörig rabatt ;)
Nu ska vi fixa lite med att beskära både träd o buskar,  fortsätta med nya rabatten vid planket, flytta diverse plantor etc.etc. det är alltid en massa projekt på gång så vi lär inte bli sysslolösa i alla fall :)

3 kommentarer:

  1. Så fint det ser ut! Den vita flockeln fick mig att på igång! Wow! >Den skrivs på önskelistan direkt .-)!
    Ha det gott!
    /Anja

    SvaraRadera
  2. Hu så många besökare! Hoppas de var trevliga också! Mycket fint blommar hos er - måste skärpa mig när det gäller höstblommor!
    Allt gott!/Laila

    SvaraRadera
  3. Vit flockel har jag aldrig ens hört talas om, ännu mindre sett. Det finns hur många som helst överraskningar för mig i er trädgård!
    Härligt med höstens fix, man lägger grunden för en lyckad nästa säsong nu. Jag väntar lite till, jag har inte hunnit samla krafterna till det ännu.
    Kram
    Marta

    SvaraRadera