söndag 7 augusti 2016

Ute på vift igen :)

 Idag åkte vi iväg redan vid 9-tiden, vi skulle till Lilla Edet och Ströms Slottspark, där vi skulle vara med på växtmarknad :) Bilen hade vi packat redan i går kväll så det var bara att åka iväg i morse :) Vädret var strålande och det var en vacker plats att vara på.
 Vi var inte så många säljare, det brukade vara några fler enligt några som varit där tidigare om åren :) Vi hade aldrig varit där tidigare så det blev en trevlig erfarenhet :)
 Parasollen hade jag med  (mot regn)men behövde dock inte fälla upp den :)
 Dessa bilder tog jag innan klockan 11 då växtmarknaden öppnades, sedan hann jag inte med att ta några foton :) Det gick alldeles strålande på försäljarfronten, väldigt mycket människor som var köpsugna .)
 Efteråt åkte vi till Ljungkile och åt en god middag på Laxbutiken, skönt att slippa laga mat när man kommer hem :) När vi ändå var så nära åkte vi upp till Kärrstegens Gård. Ett fantastiskt ställe med mycket fina saker i de två våningarna i det gamla charmiga huset :)
 Skulle kunna gå här i timmar och titta, det är så mycket så man kan inte riktigt "ta in" allt.

En del saker är dessutom inte riktigt inom min budget, men det är fantastiskt roligt att titta och inspireras av allt fint :) Där finns även ett mysigt café men vi tog kaffe hemma istället, det får vara måtta på utelivet :) På hemväg började det att regna igen, tänkte nästan det. Hade ju varit ovanligt med en helt regnfri dag ;) Ha en fortsatt fin söndag!

4 kommentarer:

 1. Vilket fint ställe... Var ligger slottet i Ström? Åker den vägen ibland när jag inte vill ha så livlig trafik o tampas med....
  Ha´t himla gôrgôtt mellan skurarna
  Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är urdålig på att beskriva vägar Nina, googla så kan du hitta själv :)
   Kram på dig :)

   Radera
 2. Den där prylaffären skulle jag också kunna gå länge i. Men, precis som din budget är även min av den sorten att priserna måste matcha kontot...Faktiskt rätt bra. Man är tvungen att vara lite kreativ själv. Men en sådan affär ger nog massor av inspiration och idéer. Härligt!
  Nu har du ju sålt en massa av både det ena och det andra så rullar väl i kulorna faktiskt till skillnad från mig, fattigpensionärskan som är bara duktig på att tömma kontot - inte att fylla på ;-))!
  Ha det gott!
  /Anja

  SvaraRadera