torsdag 26 januari 2017

Kan bli en fantastisk blomning i år!

 Äntligen tittar snödropparna upp ur myllan :) Alla lökar är ju lite senare hos oss eftersom solen inte når in i trädgården ännu men nu kan man i alla fall börja ana våren även om det kan bli både ett och flera bakslag innan det är på "riktigt" :)
 Har vi tur med vädret också (alltså inga extrema omslag) så kommer det att bli en helt fantastisk Rhododendronblomning i år, tror aldrig att jag sett så mycket knoppar förut :) Den här kommer att bli sagolik, 'Temple Belle' heter den.
 Så här ser blommorna ut.
 Kolla bara vilken mängd knoppar det är.......
...... o här :)

6 kommentarer:

 1. Ser verkligen lovande ut! Även här är de flesta rhododendron och azaleor fulla av knoppar. Men någon "klockrhododendron" har jag inte tyvärr. Än så länge...
  Önskar dig en trevlig helg!/Laila

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker form på de blommorna. Här är det också gott om knopp på mina "vanliga" rhododendron. Sedan har jag ju de små frösådda som får vänta än några år. Tänk att det var faktiskt hos dig jag fick för mig att prova så rhododendron.
  Trevlig helg!
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Ser lovande ut på många ställen, verkar det som. Jag har inte så många Rhod. men ser fram emot blomningen.
  //Helene

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anja C. Hill28 januari 2017 09:02
   Ja, du har det som jag med solen. Medan grannens tomt, som ligger högre än vår, redan har sol så når strålarna nätt och jämt på min tomt, men den har ändå nått till en del av tomten och börjar locka fram lökväxter.Härligt!
   Jag har reflekterat över detsamma som du ang. rododendron. Nu får vi hålla tummarna att "fimbulvintern" drabbar andra breddgrader än våra ;-)
   Ha det bäst!
   /Anja

   Radera
 5. Thank for providing good information for site,Thanks for your sharing.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera