söndag 8 februari 2015

Om bara ett par månader:)

 Dagen har varit lugn och efter att vi varit o grattat sonen med sambo (slog ihop sina födelsedagar) grejade vi lite ute i stallet med växterna:) Nu har nästan all snö töat bort så nu hoppas jag att det inte blir för kallt. Det ser så kallt, kalt o tråkigt färglöst ut vid den här tiden på året men om bara ett par månader har det redan börjat att hända saker i rabatterna:)
Efter ytterligare några månader närmare bestämt till början av juni ser det så här ut, inte utan att jag längtar till frodigheten, färgerna och värmen :) Men först måste vintern ha sin gång. 

4 kommentarer:

 1. Klart det är härligt med djungelfrodighet, men jag kan se vackert i den avlövade bilden också, gröna klot, buskar, naturstenar, säkert har du både knoppar och nån liten blommande lök.
  Det mesta av snön har töat och stormat bort här också.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 2. Undrar om någon förening skulle vilja boka mig så att jag fick "predika" om stundens härlighet ;-)? - Va sa du? Ingen är intresserad av predikningar?! Kan de va' så illa ??!!
  Annars kan jag ju passa på här: Det är så underbart just nu! För, när juni väl är här - är det ju nästan över! Amen!
  /Anja  SvaraRadera
 3. Undrar om någon förening skulle vilja boka mig så att jag fick "predika" om stundens härlighet ;-)? - Va sa du? Ingen är intresserad av predikningar?! Kan de va' så illa ??!!
  Annars kan jag ju passa på här: Det är så underbart just nu! För, när juni väl är här - är det ju nästan över! Amen!
  /Anja  SvaraRadera
 4. Sådana bilder är så kul att se. Man kan knappt fatta hur det kan växa så.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera