fredag 27 februari 2015

Födelsedagskalas o Antikladan!

 Jaha nu är det fredag igen och ytterligare en vecka har gått, snödroppar o en o annan primula lyser i rabatterna och jag såg att blåsipporna inte är så långt borta häller, fortsätter det här milda vädret så blir det en tidig vår :) I dag går älsklingen på sin långledighet o jag hoppas att vi nu kan få njuta av den eftersom hans två senast försvann genom först magsjuka o sedan förkylning.
 I förmiddags var jag o grattade mamma som fyller 82 år i dag :) Två av deras grannar kom samtidigt (de två i mitten) och det blev både kaffe o dopp :) Det ser ut som om pappa har "prästkrage" på sig men det är bara insidan av kragen som är vit :)
I morgon ska vi åka till Antikladan, ska försöka att hitta en ny kupa till fotogenlampan som ni ser här. Den fick vi när vi gifte oss för 38 år sedan av min moster o morbror och jag råkade tappa kupan en gång för flera år sedan men nu ska jag försöka att hitta en ny :) Ser mycket fram mot besöket då vi inte varit där på länge. Men först ska vi åka o hälsa på svärmor, det var ett tag sedan nu ville ju inte smitta ner henne varken med magsjuka eller förkylning, men nu så.......... sedan blir det mys framför tv:n :)

4 kommentarer:

 1. Det är till att uppnå hög ålder överlag i er släkt förstår jag! Grattis!
  Håller tummarna för lampkupan! Annars finns det en lampaffär i Gamla Stan som har det mesta i den vägen Om ni har vägarna förbi...
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera
 2. Underbara snödroppar. Och grattis till din mamma
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Underbara snödroppar. Och grattis till din mamma
  Kram Ulrika

  SvaraRadera