tisdag 18 februari 2014

Sommarstugan!

 Åkte en sväng till sommarstugan idag, här står Göran och beskådar utsikten från entrén. Nä, skojar bara :) Men att han beskådar utsikten är sant:)Det är på trappan till Jonsereds herrgård han står och utsikten är.........
 .........den här! En helt makalös utsikt över sjön Aspen. Synd att vädret var regnigt och grått men det var otroligt vackert ändå.
 Herrgården ligger i Partille kommun och man håller nu på att försöka att återskapa den trädgård som fanns på 1800-talets slut.
Här står jag med herrgården i ryggen och nedanför ser ni hur man börjat att anlägga trädgården. Det är bl. a Peter Svensson som är med och arbetar med detta, han har för övrigt sitt "Rosengaraget" här. Vi var här i dag för att vi gått med i ett nätverk som kallas för Svenska Trädgårdar i Väst där Peter är med i styrelsen och det är ett projekt för att främja trädgårdsnäringen i västsverige. Idag var vi ett 25-tal människor som fick lyssna på olika föredrag och det var verkligen inspirerande att höra på. På hemvägen stannade vi till på Plantagen för att köpa jord, fick nämligen en sändning från Hosta Paradise i går som vi måste kruka upp:) 

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker plats! Måste vara underbart o komma igång med trädgårdsjobbet redan i februari...
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Hej

  Sommarstugan?, tänkte jag....där lurades du nästan allt.....trodde först det var er kolloni....haha

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Liten nätt sommarstuga hi hi hi...
  Vilket underbart projekt. Kul när de satsar lite på trädgård tycker jag.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Har aldrig varit där. Ser verkligen fint ut. Storslaget.

  SvaraRadera