onsdag 26 februari 2014

Det är skillnad på regn och regn :)

Det är märkligt hur olika man reagerar och känner inför vädret beroende på när det inträffar. Som på den här bilden från förra sommaren efter en lång tid utan den allra minsta lilla regnskur, då fullständigt njöt man av att regnet öste ner den här dagen :)
 Jag kan ju inte direkt påstå att jag känner samma njutning idag i ösregnet:( Det är samma motiv men ack så mycket tristare.
Visst ser det betydligt trevligare ut här, även om det just på den här bilden inte regnar:)
Samma motiv idag - trist som bara den :( Tur att vi snart kan njuta av både färg och solsken igen:) Människan behöver det gröna för att klara av det gråa !

3 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Ja men så är det. Det är behovet som styr vad man vill ha för tillfället. /Anja

  SvaraRadera
 2. Solen lockar fram både glädje och livslust men regnet kan man vara utan om det inte är riktigt torrt. Här har inte regnat särskilt mycket idag. Har varit ute och fortsatt vårstädningen. En och annan blåsippa blommar och vitsipporna har fina knoppar. Hoppas inte kylan kommer nu när jag tagit bort lövtäcket.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Ja regnväder kan skilja sig väldigt. Vissa regniga dagar kan vara mysiga och ok att gå ut en sväng i medan andra bara är såååå supertråkiga. Vi har haft taskigt väder länge länge nu här i Malmö, endast par soliga dagar. Då kändes det som våren hade kommit, men inte då. haha. Ha det bra.....nu skall Annika och jag bege oss till SCI-FI mässan här i stan.

  SvaraRadera