söndag 26 januari 2014

Tvärt om mot nu :)

Så här sista söndagen i januari förundras jag över hur otroligt fort denna månad har gått, kan bara konstatera att jag inte är speciellt ledsen över att tiden går fort för nu börjar jag som vanligt den här tiden på året längta efter VÅREN :) Till början av maj när det doftar av mylla, fåglarna kvittrar hysteriskt och björken har skira ljusgröna blad:) 
 Allting spirar i rabatterna och tävlar om vem som först sticker upp näsan ovan jord. Finns väl inget som doftar så otroligt av vår som påskliljor.
Gullvivornas tuvor påminner om barndomens buketter som man plockade till mamma i hästhagen och det är vid den här tiden som jag istället vill precis tvärt om mot vad jag vill nu nämligen - STANNA TIDEN lite. Maj månad skulle innehålla minst 65 dagar så att man kunde njuta riktigt länge av allt det vackra:)

4 kommentarer:

 1. Håller med dig! Maj månad skulle vara 3 ggr så lång! Tycker alltid att tiden då går ännu fortare än nu.
  Visst längtar vi nu!! Sett första snödroppen blomma, så det är ju på G.

  /Lillianna

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig om att tiden gärna får öka takten lite nu i januari-februari. Sen går tyvärr tiden fort ändå.
  Vilken vacker bild på din trädgård, förstår att du längtar

  SvaraRadera
 3. I dagens Sverige, då vi kan tydligen KRÄVA allt möjlig via FB till exempel, kan vi väl öppna ett utrop för "Stoppa tiden i april, maj!" - typ ;-)! Kan de verkligen vara för mycket begärt ;-)? Vi skulle kunna byta bort februari, mars mot två månader av april och maj? Hehhee! Dessvärre är det nog ingen som lyssnar på mig...;-)! /Anja

  SvaraRadera
 4. Bra förslag. Bland trädgårdsfolket blir det 100% uppslutning skulle jag tro. Tur att maj bjuder på lite extra lediga dagar.
  /Anette

  SvaraRadera