fredag 3 januari 2014

En röd tråd!

 Med helgerna bakom mig och ett helt nytt år framför mig så tänkte jag visa lite bilder som gör mig glad. Det behövs en dag som denna som är i olika grå nyanser:) Först ut är denna med minipåskliljor och penséer, ja innan vi vet ordet av är det påsk:)
 Har man en sådan här liten filur alldeles nära så blir man alltid lika glad, mormors älskling i alla lägen :)
 Den här bilden blir väl alla glada av att se, eller?
 För att inte tala om den här!
Skir grönska och pioner och andra ljuvligheter, visst blir man glad och som ni märkt är den röda tråden VÅR!! Snart är vi där och du milde vad det ska bli underbart:)

6 kommentarer:

 1. Hejsan Monne!
  Riktiga glädjebilder! Mormödrars och farmödrars älsklingar är något av det bästa man kan få i Livet!
  Ha det gbra och önskar dig en bra fortsättning på detta nya år! /Anja

  SvaraRadera
 2. Jag vill önska dig en god fortsättning på det nya året och tacka för din trevliga bloggsida som jag följer. Blir glad varje gång och ser fram emot att följa det nya året. hälsningar Lena i Lysekil

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  God fortsättning. Ja fy va härlig en Vitsippebacke kan vara. Man har sprungit i många sådana som barn då man var på landet......och plockat också.

  SvaraRadera
 4. Så trevligt Lena och framför allt inspirerande för mig att jag kan göra någon glad genom att skriva lite på min blogg:) Tack för de orden den gjorde min dag:)

  SvaraRadera
 5. Trevligt när de där anonyma flöjlarna hör av sig någon gång! Idag ska jag ut och rensa hela köksträdgården från ogräs så att Våren kan få en riktigt bra start!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 6. Oj vad man längtar efter våren nu!

  Ha det gott!
  Daniel

  SvaraRadera