lördag 7 december 2013

"I juletid"

 Har precis kommit hem efter att ha varit i Marstrand på julkonsert i kyrkan. Det är Magnus Johansson och Marcos Ubeda som varje år har en julturné med inbjudna gästartister, i år var det Uno Svenningson och Maria Knutsson. Det är 11:e året som de anordnar denna konserten och jag hoppas att de fortsätter även nästa år.
 Här är vi på väg från Koön med färjan över till Marstrandsön, det var inte speciellt kallt men det var friskt i vinden så min moster tyckte det var bäst att fälla upp kapuschongen:)
Kyrkan är en fantastisk lokal att ha konsert i eftersom akustiken är underbar:) När Magnus spelar Ave Maria ryser jag i hela kroppen av välbehag:) 

5 kommentarer:

 1. Om du menar Schuberts Ave Maria så förstår jag dina rysningar! Den sjöngs av en underbar altröst i min mammas begravning på min begäran bara för att mamma tyckte att den var så fin.
  Monne! i januari 1013 tog du en bild på mig när jag skulle hålla mitt föredrag för TAG. Den bilden var ju riktigt smickrande på mig och jag undrar om du kunde ge den till mig? Jag skulle behöva få en profilbild på minst 1,3 mb och jag har inte själv kvar någon bild i orginalstorlek./Anja

  SvaraRadera
 2. Härligt med alla fina julkonserter så här års! Tyvärr hinner jag inte utnyttja alla tillfällen – av särskilda skäl…
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Ja Anja, Schuberts Ave Maria var det;) Visst Anja ska du få den av mig:) Jag ska mejla den till dig.

  SvaraRadera
 4. Gaaah, vad fasen, ser nu att ni har varit och pratat dagliljor i Munkedal, ja det är klart att det inte kommer någon när de inte säger nåt! Har ändå tjatat på dem att de måste marknadsföra och informera om sina föreläsningar och annat bättre. Får nog skälla lite på dom igen...

  SvaraRadera
 5. Ja, det var ju synd att de inte annonserar för det kom bara ca 8 personer ;( fast det var ju skönt för mig iof :)

  SvaraRadera