torsdag 5 december 2013

Årets trevlighetsdag!

 Igår hade jag och min kära syster vår årliga trevlighetsdag:) Vi åkte med bussen från Stenungsund kl. 11.33 och gick först av allt och fikade när vi kom fram till Göteborg. Efter lite kikande i affärer gick vi till Kyrkogatan där vi mötte upp syrrans son som just nu håller på att inreda ytterligare ett " Way Cup" som är ett nystartat Café och Cateringföretag som har återanvänt, ekologiskt och närodlat odlat som sin "grej". Vi åt lunch tillsammans på det andra stället (Järntorget) som redan är öppnat och kolla här vilka underbara lampor som fanns över bardisken. Lite dålig mobilbild men ni ser ändå hoppas jag:) En mycket stolt moster är jag ;)
Här en bild från andra hållet, ALLT är återanvänt - det är väl lite Göteborgshumor över namnet kan jag tänka för säg Way Cup fort, då blir det Wake up eller hur :) Och det är det som ägarna vill med det här "vakna upp och tänk på miljön" 
 En av väggarna var klädd med bara gamla LP-skivor.

Gamla rördelar hade blivit lampor :)
En vägg var kladd med gamla trasmattor vilket var ursnyggt:) Efter en god lunch här återgick grabbarna (systersonen och hans kompis) till sitt och jag och min syster gick vidare på shopping/titta promenad ;)
In på en pub gick vi också för att ta ett glas vin och vila benen en stund. Så fortsatte vi till Liseberg där vi gick i godan ro och njöt av atmosfären, lotterier och annat kul :) Jag var inte hemma förrän halv tio på kvällen, trött men OJ vilken underbart rolig dag vi hade jag och min goa syster:)

4 kommentarer:

 1. Förstår att du hade en rolig dag. Vad tyckte du om Liseberg?
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Tycker alltid att det är trevligt men det är vansinnigt dyrt allting men det är trevligt bara att insupa atmosfären :)

  SvaraRadera
 3. Det vore inte helt fel att ha en syster....:-)! /Anja

  SvaraRadera
 4. Låter som en underbar dag!!!Mysigt fik, gillade trasmattorna på väggen.
  Ha en underbar helg!!!

  SvaraRadera