måndag 9 december 2013

Blått ljus!

 Det har snöat i ett par dagar nu, det ymniga snöfallet igår övergick på eftermiddagen i regn vilket gjorde det slaskigt och spårigt, sedan frös det till och i dag har det snöat igen vilket gör att det är lite lurigt att ta sig fram eftersom man inte riktigt vet hur det ser ut under men det är vackert nu och alldeles innan skymningen blir det ett speciellt ljus- nästan blått:)
Köpte nya kuddöverdrag i dag, passade rätt bra ihop med de grön/röda jag sydde förra året tycker jag;)


När mörkret sänker sig är det fint att tända ljus ute:)

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med ljuset som snön ger och visst är kuddarna fina, men mest gillar jag krukan på sista bilden;-))
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Kuddar i färger efter säsong gillar jag också. En last tror jag..... fniss, köper nästan alltid någon kudde när vi är i butiker och kikar och jag måste erkänna att jag har en säck med kuddar i källaren... så jag behöver egentligen inte köpa nytt :) I år har jag köpt ett riktigt fint fårskinn från "gotlandsfår" och det är både dekorativt och härligt att sitta på, det ligger i min "stickfotölj" och har jag satt mig där, är det svårt att komma upp :)
  Ha det så bra, kramen :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Gillar det grönröda kuddöverdraget. Påminner lite om 70 tal och ger mig en nostalgitripp...hehe. Kul att ändra om lite ibland hemma. Nu närmars sig julen wow.....är så gött med jul.

  SvaraRadera
 4. Snygga kuddar Monne!
  Idag har åtminstone vi barmark och härligt milt! /Anja

  SvaraRadera