torsdag 30 maj 2013

Hemma igen!

 Efter att ha sovit så länge vi nu kunde på de stenhårda sängarna på måndagsmorgonen, käkade vi frukost i matsalen i lugn och ro:) Checkade ut från hotellet vid halv tiotiden och drog iväg till Ulriksdals Slottsträdgård/handelsträdgård där inhandlade vi några pioner och några trädgårdsprydnader:) Kommer att visa dem senare.
 Efter det drog vi vidare hemåt men stannade i Köping för att titt in på Burgers Handelsträdård (kan inte för mitt liv komma på hur man skriver ett tyskt u/y på datorn) Det var en fantastisk fin och välskött plantskola:) Lite växter fick följa med oss hem där ifrån också och det skriver jag också om senare:)
 Härliga vyer inte sant:)
Vid nio-tiden på kvällen var vi hemma och nu förbereder vi oss för att vara "inreseträdgård" i morgon:) Mer om detta senare:)

3 kommentarer:

 1. Låter som två fina stopp:) Burgers är en guldgruva och på slottsträdgården brukar de ju ha så fina prydnader, ska bli spännande och se vad du köpt där.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Spännande med nya inköpsställen, då kan man väl inte gå därifrån tomhänt! Förstår att det var skönt att sova i sin egen säng efter resan.
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Fina bilder det där. Ja de tyska u med prickar över kan inte heller jag skriva..minns inte hur man får dit prickarna.

  Förresten, vet du hur man vet att en Norrman suttit vid datorn? Jo, det är tipp-ex på skärmen....hahahaha

  SvaraRadera