måndag 6 maj 2013

En trevlig dag!

I dag tog jag mamma o pappa med mig till moster Gun i Marstrand:) Kunde inte ha valt en bättre dag för utflykt, vädret var helt enkelt underbart:)) Vi tog färjan över  till Marstrandsön och promenerade på kajen i det sköna vädret:) 
 Efter att ha fikat på Bergs Café drog vi oss sakta bort till färjan igen:) I parken nedanför Grand Hotell började träden att slå ut och i gräsmattan som faktiskt började att bli grön, växte stora samlingar av vårlök (Gagea lutea) 
 Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser vårlök:) Påminner så mycket om min barndom och mina och min lekkamrat Ingelas ENORMA buketter som vi brukade plocka när vi var små:)
Strax framme vid färjan igen och då passerar vi den här lilla butiken,  "Hellmans" fanns även när jagvar liten och långt innan dess med skulle jag tro:) ÄLSKAR den skylten! 
Väl tillbaka på Koön fick vi god middag hos moster, det har varit en mycket trevlig dag:)

3 kommentarer:

 1. Låter som en underbar dag!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Det är mysigt på Marstrand!

  SvaraRadera
 3. Hej

  Va kul se bilder från Marstrand....stora delar av min mormors släkt kommer därifrån. Emanuelsson heter dom...en i dag ännu levande,mormors kusin, börjar på S. Emanuelsson. Vi besökte mormors i fjol. Det är sååå fint i dina trakter och jag hoppas jag får följa din blogg....och lägga dig som följare......

  SvaraRadera