onsdag 13 januari 2010

Badbryggan på vintern!

Igår tog vi bilen ner till Kihlsnäs, att vi inte promenerade berodde på att jag ville fotografera och det hade blivit för kallt för mina fingrar att gå ner. Det är ett otyg att jag ska vara så himla frusen av mig. Den här vägen leder ner till "vår" badplats, många gamla vackra ekar kantar vägen ner till havet. 
Här är bryggan som man kan hoppa ifrån om man vill det ( det vill inte jag) annars finns det en badstege längst ut som man kan "kärringbada" ifrån:)) Det var dock ett tag sedan jag badade där måste jag erkänna. Har blivit för rastlös på äldre dar;) för att ligga och sola o bada. Vill hellre vara i trädgården.
Står man längst ut på bryggan och tittar till vänster så ser man Lilla Askerön och den fint renoverade gamla kvarnen.
Tittar man åt höger så ser man Hästudden och det var där den gamla ångbåtsbryggan låg förr.
Här runt den gamla pilen firas midsommarafton och här var vi när barnen var små. Några badhytter finns också.
Vägen tillbaka från bryggan, den ståtliga gamla eken såg så underbart vacker ut med solen bakom. Lite längre fram till höger finns ekarna från första bilden.

2 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder du bjuder på! Badar i sjön gör inte jag heller nu för tiden! Man blir ju våt...hihi! ha det bra nu! / Irene

  SvaraRadera
 2. Nu för tiden badar man bara i badkaret...
  Men det är rätt skönt att bada i havet om det är varmt ute. Det är väldans vackert ute, även om snön är finare än slask och regn..så längtar man efter att se nått grönt/brunt sticka upp ur jorden. Även om det är förra årets bladverk.
  HA det gott
  Carina

  SvaraRadera