tisdag 14 februari 2017

Rosor och datorteknik :)

 Mitt hjärta svämmade över av kärlek i morse när jag vaknade och upptäckte denna rosenbukett och en handskriven lapp från min älskling :) Han har jobbat i natt, jag sov när han kom hem och han sov när jag vaknade. Men han fick en massa pussar och en extra god middag senare idag :)
 Äntligen fick vi ordning på etikettskrivaren, tack vare en mycket duktig och tillmötesgående kille på Östra Sönnarslöv Växtvaruhus (stället vi köpte den på) Han och Göran satt i går eftermiddag och pratade i telefonen samtidigt som han (killen från SSV) "styrde" Görans dator från sin. Låter det konstigt? Ja jag fattar inte men med hjälp av ett speciellt program och ett tillfälligt lösenord kan man göra så :) Han konstaterade att alla inställningar som Görans dator och skrivaren hade haft var borta efter datorhaveriet :( Inte konstigt att det inte fungerade men killen fixade o trixade och VOILÀ så fungerade det :)
Några etiketter har vi skrivit ut och resten blir nog klara i morgon :) Nu har älsklingen gått iväg igen, träning innan nattpasset idag.

3 kommentarer:

 1. Vilka underbara rosor! Vad glad i hjärtat man blir när man får sådan uppvaktning. Det borde man få lite oftare :) Eller ge kanske. Det betyder ju så mycket. Skönt att ni fått hjälp med att få igång skrivaren så att ni slipper skriva allt för hand.
  Allt Gott!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Visst är det fint att bli uppvaktad:-)!
  Prylen för etiketter ser hemskt imponerande ut. Måste gå och kolla på deras hemsida!
  Ha det gott!
  /Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. ps
   Specialprodukt som inte finns som på hemsidan
   ds

   Radera