onsdag 28 december 2016

Mycket nöjd!

 Idag hämtade jag mina ljusstakar hos Linda, de var klara redan innan jul men just då hade vi liksom lite annat att tänka på ;)  Är mycket nöjd med resultatet, det blev precis som jag hoppats på :) Får se var jag ska ha dem någonstans, kanske i gillestugan - vi får se :)
Fågeln blev inte dum den heller, den vet jag där emot var jag ska ha :) - i trädgården på ett lite tjockare armeringsjärn ska den "sväva" över någon blomma till sommaren :)

6 kommentarer:

 1. Vilket vackert och välarbetat hantverk. Ljusstakarna är verkligen fina och fågeln kommer att göra sig ypperligt tillsammans med vackra blommor i trädgården. Snart blommar det igen :) Önskar dig och din familj ett bra avslut och ett riktigt fint Gott Nytt År. Tänker på er!
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Vad konstnärlig Du är. Fantastiskt fina ljusstakar. Jag blir ibland lite avundsjuk på allt vackert Du lyckas skapa. GOTT NYTT ÅR från Uppsala.
  /Cristina

  SvaraRadera
 3. Superfin fågel Och väldigt fint med glaskåporna på ljusstakarna! Önskar att jag bodde närmare Linda!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Du börjar ju bli riktigt proffsig! Det syns att du gillar materialet och du utvecklas helt fantastiskt! Wow! Visst är det en härlig känsla när man hittar en uttrycksform som man gillar:-)!
  Lyktorna och fågeln är riktiga små konstverk!
  Gott slut!
  /Anja

  SvaraRadera
 5. Fantastiska skapelser, och du är helt ensam om modellen också. Fågeln kommer att göra sig fint utomhus.
  //Helene

  SvaraRadera
 6. Vilken talang du har! Jag är väldigt svag för fåglar. Din hade definitivt fått följa med hem och jag sett den varit till salu på nån utställning. Läcker glasyr också.
  Kram
  /Anette

  SvaraRadera