onsdag 18 november 2015

Var och hälsade på min älskade syster idag, är så tacksam att vi har varandra. Stannade till vid Skåpesundsbron (bron mellan Orust o Tjörn) och stod där en stund och bara var. Kram på er!

7 kommentarer:

 1. Underbar miljö du har runt hörnet!
  Kramar tillbaka till dig och de dina.
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Västkusten är så vackert och att ha en älskad syster är underbart. Har också en.
  Kram tillbaka! Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Ja, där är vackert och du har fångat din stund jättefint på bilden. Vad glad jag blir när jag ser att du är tacksam över att ha en syster. Det har inte jag - varken bror eller syster.
  Kram, Anja

  SvaraRadera
 4. Ja, där är vackert och du har fångat din stund jättefint på bilden. Vad glad jag blir när jag ser att du är tacksam över att ha en syster. Det har inte jag - varken bror eller syster.
  Kram, Anja

  SvaraRadera
 5. De stunderna man bara är bidrar med så mycket enrgi.
  Trevlig söndaskväll.
  Annika

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Det är en stor gåva att ha en syster. Stunder att ta vara på.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Även jag är glad för min syster även om vi mest kan umgås via Skype! Har varit borta från bloggande l-ä-n-g-e och bläddrade tillbaka här i din blogg för att uppdatera mig. Såg att din pappa gick bort nyligen. Beklagar sorgen och förstår att det måste vara svårt framför allt för din mamma.
  Även här har hösten bjudit på lång blomning och sprakande färger med i dag har vi snövarning... Reser till Göteborg i morgon och hoppas hinna förbi Carlanderska och ta en titt - det ser fantastiskt ut på dina bilder!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera