onsdag 25 november 2015

Vackert!

 Ni som känner mig eller ni som följt min blogg genom åren vet att jag älskar julen och att julpynta. Brukar ju ha allt färdigt till första advent.  I år har dock motivationen inte riktigt infunnit sig (ännu?) Lite har jag dock gjort bl. a tog jag en ljusslinga (320 st ljus) och tryckte ner i denna gamla bruna flaska. Det blev vackert! 
Idag hade vi begravning för pappa, det blev också vackert och ljust. 
Just nu ska jag bara sitta och njuta av lugnet efter alla känslor som sköljde över mig idag och vara tacksam över alla fina minnen av pappa som jag för alltid kommer att bära med mig i mitt hjärta.
Hoppas att min energi kan återkomma nu så sakteliga, och att jag får lusten att blogga tillbaka :)

4 kommentarer:

 1. En ljusslinga i flaska är riktigt fint. Min svärdotter gjorde så också förra julen. Förresten - det går väl bra att ha den när som - bara att pynta utanpå med årstids-tidstypiskt.
  Visst måste du får hämta andan efter så omskakande händelse i ditt liv. Det är trots allt oerhört dramatiskt att aldrig mer få se en älskad förälder. Att göra ett inlägg om lite pynt då och då i all stillhet räcker gott tills energin och lusten kommer igen. Vi måste få lov att sörja.
  /Kram, Anja

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé! Kanske man skulle försöka rota fram trettiolitersdamejeannen som står längst in i trädgårdsförrådet?
  En god vän bearbetade sorgen efter sin mor genom att skriva ner sina minnen i en bok som hon tryckte ut och gav till barn och barnbarn. Jag tycker det var så fint, på så sätt lever mamman kvar för alltid.
  Hoppas krafterna återvänder snart! Hur är det med ryggen?
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ryggen är som den är men jag går på sjukgymnastik (35 grader varm bassäng) och hoppas att jag ska bli mycket bättre så småningom, kanske jag kan slippa operation. Kram!

   Radera
 3. Vackert, bara att hålla med.
  Låt du allt det jobbiga ta den tid du behöver.
  Kram
  /Anette

  SvaraRadera