lördag 14 november 2015

Julmarknad på Sundsby!

 De senaste dagarna har det blåst rejält, regnat har det också gjort, både på längden o tvären men just nu verkar det som om det kan bli en bra förmiddag  att  tillbringa på Sundsby Säteri, som har julmarknad idag o i morgon. Känner mig lite vilsen i mina tankar just nu om livet och allt annat som har påverkat mig i vardagen det senaste halvåret. Tur att jag har en underbar man och att barn o barnbarn finns nära. Allt kommer dock att bli bra, det är jag övertygad om. Nu har linden tappat alla sina löv och den röda soffan ser inte lika inbjudande ut som i somras. Nu är det innetid och mys med brasa, många små ljuskällor och bra böcker att läsa som gäller.
Köpte o hängde upp nya gardiner i vardagsrummet, mörkt turkos blev det och det är lite olikt mig med så starka färger, men blev rätt nöjd :)
Tack till er som har skrivit så varma o deltagande kommentarer i förra inlägget, det värmde.

4 kommentarer:

 1. Att gå på julmarknad och insupa atmosfären där är alltid lika mysigt. Med tanke på den milda hösten känns det lite svårt att tro att det snart är första advent, men jag ser fram emot den dagen med alla ljus som då lyser i fönstren och skapar stämning. Goda böcker, brasa och mys är också stämningsfullt så visst finns det mycket att njuta av i november också.

  Gardinerna är jättefina så jag förstår att du är nöjd! Ibland behöver man färg!

  Ha en fin fortsatt helg! Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt det blev med de turkosa gardinerna. Den färgen är en av mina favvofärger.

  Ha det gott och kram!
  /Anja

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt det blev med de turkosa gardinerna. Den färgen är en av mina favvofärger.

  Ha det gott och kram!
  /Anja

  SvaraRadera