måndag 24 mars 2014

Mässhelg!

 Var i Älvsjö och Trädgårdsmässan i helgen, vi åkte med ett par kompisar och det var verkligen trevligt:) Det är urkul att gå runt bland alla montrar, försäljare, blommor och människor men OJ vad trött man blir:) Här är en bild från en helt underbar monter från Hovdala slott och Georg Grundsten -så fint och annorlunda.
 Här är samma monter med den rostiga bilen som nog alla fotograferade:)
 Föredrag lyssnade vi också på, här är det Mikael Andersson som berättar och visar hur man delar, planterar om och arrangerar orkidéer:)
 På vissa ställen var det frosseri av tulpaner. Det var alldeles fantastiskt att se så många på en gång:) Snacka om mångfald:) 
Ett annat föredrag var av Annika Christensen och Ulrica Otterling som berättade om hur deras bok 'Trädgård i kruka' kom till:) Boken köpte jag naturligtvis och här kommer det att bli krukplanteringar framöver:) Vi köpte inte så mycket men några pioner och lite "krafs" blev det:) Mer om vilka pioner och vad "krafset" består av berättar jag om en annan dag:)

6 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Det var en fin bild på mig. Kul att ni kom. Det var en go kram du bjöd på.
  Tycker att du har så vackert ansikte.
  Allt gott
  Annika
  som är helt slut idag

  SvaraRadera
 2. Blir oerhört smickrad av att du tycker jag har ett vackert ansikte, önskar att jag kunde tycka om det också i alla fall lite grann :)
  Kram/Monne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också Monne! Din profilbild gör inte riktigt rättvisa för dina fina drag...du är mycket vackrare på riktigt. /Anja

   Radera
 3. Så roligt för dig att ha roat dig där! Vilken fin bild du har tagit på Annika. Förra året då jag skulle dit med Birgitta fick jag min 6 lunginflammation - alltså blev det inget. Nä. Jag får tydligen ta del av andras rapporter. Å andra sidan blir det ekonomiskt för mig...;-))!
  /Anja

  SvaraRadera
 4. ÅÅ så synd att jag inte var där så vi fick träffas men vi träffs ju i sommar i Växsjö:) Förstår att det varit en både rolig och jobbig mässa., väntar med spänning på vad du köpt:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Men se där var ju min make. Jag hade gärna åkt med i år men fick gå en utbildning i Styrelsearbete istället. Det var också bra, men annorlunda mot mässan.
  Håller med ovan, du har ett sött och mycket snällt ansikte, det har jag alltid tyckt, så det så.

  SvaraRadera