måndag 10 mars 2014

Färgprakt!

Även igår var det ett underbart väder, var ute på vift hela dagen dock så något trädgårdsarbete blev det inte men Göran hade jobbat på bra när jag kom hem på kvällskvisten:) Eftersom jag hade kameran med mig och var inne i Stenungsund en snabbis innan jag blev upphämtad, kunde jag inte motstå att ta några bilder på alla krokusarna i gräskullarna runt Stenungs Torg :)
 Det är så underbart att se all denna färgprakt efter en lång och trist vinter.
Här är vinkeln mot torget och parkeringen, vilken för övrigt blir mindre och mindre eftersom torget håller på att utökas. Kul med nya affärer men parkeringen måste de nog göra något åt. Härligt i alla fall att det är vår. Idag är det mulet och grått i vår trädgård men det ska visst bli fint igen i morgon:) Får väl passa på att vila ryggen idag och städa inne i stallet kanske:)

6 kommentarer:

 1. Visst är det underbart! Har några ställen där jag satt odla.nus premie-krokus... Den livar upp i rabatterna nu 8-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Riktigt maffigt krokuskulle! Eloge till Stenungsund som gjort så fint och till dig för att du visar oss!

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker vårprakt.Det har varit så fint med denna milda vädret, men det verkar ta slut någon gång nästa vecka. Vi håller tummarna att det är bara skrämsel"propaganda" ;-)! /Anja

  SvaraRadera
 4. Precis så vill jag att det skall se ut i min gräsmatta - fast går det inte lika bra med maskrosor längre fram? Läser att även du är ute och vårfejar - underbart :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Ja här kommer också vårblommorna upp. I morse, när jag var ute med hunden, så såg jag att påskliljorna hade kommit så långt att de det gula i knoppen anades.....så de slår väl ut snart. Härligt med vår.

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar vårprakt men blir glad att se dem.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera