onsdag 10 november 2010

Skillnad!

Tur att man har daterade foton i datorn för man glömmer väldigt fort;) Detta fotot tog jag förra året den 12 november. Ni ser själva inte en gnutta snö, den kom inte förrän i mitten av december tror jag. Idag var det ett helt annat scenario när jag tittade ut, en alldeles vit värld. Hoppas dock att det bara var tillfälligt eller att det i alla fall inte kommer mer på ett bra tag:) Nåja, man vänjer ju sig och nu har jag ju köpt ett par varma vinterkängor och ny jacka så fryser gör jag ju inte:)Har lovat mig själv att försöka bli en mer positivt tänkande människa så nu är det upp till bevis:) Men Rom byggdes ju inte på en dag så................:)
Detta fotot togs i dag, lite skillnad om man säger så:) Ser liksom vitare ut. Ni hör hur positiv jag låter:)

5 kommentarer:

 1. Visst är det stor skillnad. Kul att man har datum på alla foton, så att man kan jämföra. Jag har också köpt en ny vinterjacka och varma kängor har jag, så jag ska nog klara en vinter till. Men jag hade gärna sett att hösten varat lite längre, det finns mycket att göra i trädgården, vi har ju börjat gräva ur för gångar.
  Ha det riktigt bra!
  Christina

  SvaraRadera
 2. Oj oj snö vill jag inte ha ännu.
  Vilken skillnad....
  Ha det så bra du kan
  Annika

  SvaraRadera
 3. Ja, man glömmer så fort. Tur att man har bilderna. Jag tycker det är jätteintressant att jämföra ett och samma område ur olika aspekter, exempel väder, tillväxt, nya växter./Vänligen Ulla Laiho

  SvaraRadera
 4. Man får ju se det possitivt, som du säger.
  Sitter nu hemkommen från jobbet med en kopp gott kaffe med pepparkakor till och upptänt i kakelugnen...så det är riktigt mysigt.
  mvh Ken

  SvaraRadera
 5. Vi fick ingen snö här men på mitt jobb 3 mil härifrån låg den 5 cm djup i går morse. Jag har inte tid med snö - nu när jag snart blir ledig har jag massor att göra i trädgården. En mild vinter med sol och plusgrader vill jag ha ända fram till februari ungefär om jag ska komma ikapp! (Och sen vill jag ha vår i mars...) =)
  Ha det gott (och tro på att den snabbt smälter bort)
  Kram Helen

  SvaraRadera