måndag 6 februari 2017

RASTLÖS!

 Idag var lite värre än vanligt, har en tendens att bli så otroligt rastlös vid denna tiden på året, fast jag vet att det inte är någon idé och att jag vet att jag bör njuta av nuet så hjälper det föga. Googlade på synonymer på rastlös och WOW! Det är ju riktigt synd om mig för precis så känns det. Orolig, nervös, jäktad, jagad, okoncentrerad, fladdrig (vad det nu menas) otålig och alltid i farten. Det sista vet jag dock inte men ;) Jag blir i alla fall inte speciellt uppiggad av denna syn, ok det är mycket vintergrönt men narrbuskens (Decaisnea fargesi) nakna spretiga grenar gör mig ännu mer rastlös. Stegen står kvar efter sotaren i förra veckan :)
 Tittade neråt i stället och strök lite örngott, försöker att hitta på saker för att inte känna av rastlösheten så....
.... passade på att putsa fönstren i vardagsrummet medan det var plusgrader, nu är det strax under nollan. Hängde sedan upp "vårgardinerna", inte sjutton blev det vår för det men en stund var jag lyckligt omedveten :) Kanske stämmer alla synonymerna in ändå ;) Nu när jag behöver datorn mer än någonsin så är den på väg att "lämna in" Det går helt enkelt inte att uppdatera den längre (för gammal) så när som helst lägger den nog av :( Nu har jag fått gnälla av mig en stund i alla fall och det var ju tur att datorn var "med" just denna stund :) Får vara glad för det lilla :) Hör ni inget från mig helt plötsligt så vet ni vad som hänt.
Gnälliga hälsningar från en rastlös själ med datorproblem!

6 kommentarer:

 1. Skulle rastlösheten fortsätta är du välkommen hit. Har många fönster som behöver putsas.
  Ha det gott fast det fladdrar.
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Det hela ledde i alla fall till att du fick en hel del gjort inne:-) Känner igen känslan men just nu orkar jag inte ens vara rastlös...
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Haha... jag säger som Birgitta ;) Jag använder väntan till att fixa bilder och annat som inte blivit av. Det funkar rätt bra faktiskt.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 4. Du är välkommen hit också! Du behöver inte ens putsa fönster;-))! Du får kaffe, ta mig f-n,-))!

  Ha't ;-))
  /Anja

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig men brukar känna av rastlösheten mest på hösten. Tycker inte om när mörkret kommer men det är nog lättare då ändå. Jag kan alltid gräva lite eller trötta ut mig med något annat tungt. Nu är det inte så mycket man kan göra, mest att vänta .... men snart kommer de, snödropparna, krokusarna och de andra vårtecknen. Hoppas det reder upp sig med datorn. Så trist när den inte fungerar.
  Allt gott!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Januari februari mars, hemska månader, vad hjälper ljuset när det är minusgrader ute? Försöker med inomhusprojekt, men det är inte alls lika roligt. Bokade biljetter till Vår trädgård-mässan i Malmö i början av mars i ren förtvivlan igår kväll. Inte för att den är så superbra, men man hoppas ju på trendbrott varje år.
  Kram
  Marta

  SvaraRadera