söndag 28 april 2013

Samma datum!

Det vill inte bli någon riktig värme och det är åter frost på natten;( Det är svårt att låta bli att jämföra med samma datum som förra året, det är inte ens grönt i hagarna.
Förra året såg det ut så här, forsythian hade nästan blommat över. Känner mig riktigt gnällig, jag vet ju att det inte är något att göra åt men jag känner mig lite snuvad på våren. Det kommer troligtvis bli PANG när värmen väl kommer och så är det sommar på en gång. Pessimist? Jag?

8 kommentarer:

 1. Ni kanske får en norrlandsvår, över på 7 dagar och så är det försommar.Jag hoppas värmen kommer snart...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Hej Monne!
  Just nu är jag på humöret att ansluta mig till gnällklubben. Iskalla vindar. Inget blir klart i trädgården. En väldigt dålig vädertajmning när det gäller Alpin 2013...Nä. Nu är det "too much"!
  /Anja

  SvaraRadera
 3. Det är en otrolig skillnad på de bilderna.
  Här är det upp emot fyra veckor senare än normalt.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad! Men om man tittar på smhi ser det ut sm om det skall bli varmare i mitten av nästa vecka så kan ju hoppas på att det stämmer.

  SvaraRadera
 5. ps
  Rosenblund blommar ju hela säsongen långt in på höst. Hur kan dina ha "blommat över"?
  ds

  SvaraRadera
 6. Anja: Jag menade för den här gången:) De blommar snart igen:)

  SvaraRadera
 7. Jag ser även på ditt tidigare inlägg på den nystädade rabatten att det är så mycket senare i år. Hos mig brukar våren komma png på och en vecka senare börjar sommaren. Nästan i alla fall och vårblommorna blommar tillsammans med försommarblomstren. :)

  SvaraRadera
 8. Visst är det synd att vi inte får någon rikitig vår i år rätt var det är smäller det bara till så blommar allt och vi har fått sommar //Britt

  SvaraRadera