söndag 4 december 2011

Fortsatt plusgrader och mer pyssel!

Ännu en dag med plusgrader, det blåser dock inte lika mycket som i går och det regnar inte:) Har sytt färdigt min kudde som jag började på i går, vet inte om jag ska ha den just där men för tillfället får den vara kvar. Fick för mig att fixa till lite i min urna så jag plockade in lite tujakvistar för de doftar så gott:) sedan klippte jag även några kvistar från korallkornellen, kvistarna är så vackert röda även om jag inte är så förtjust i denna buske i vanliga fall:) En julrosbukett i siden i mitten och sedan en mängd tomteröda fjärilar som svävar över det gröna och VOILÀ!! Inte så dumt faktiskt, grenarna står i vatten så det ska bli intressant att se om korallkornellen slår ut:)




Här är kudden! Kostade mig ca 40:- för spetsarna och dragkedja (i ena kortsidan) hade jag redan:))

7 kommentarer:

  1. Vilka söta fjärilar. Det blev pricken över i! Såg i tidigare inlägg att ni hade flera träd som föll i stormen. Hoppas det ordnat sig nu.
    Eva

    SvaraRadera
  2. Har du virkat de fina fjärilarna? Har läst i fatt i bloggen och såg att träden hade blåst om kull i blåsten tur i oturen att de inte föll över huset. Väggen bakom kaminen vart ju snygg//Britt

    SvaraRadera
  3. Britt, fjärilarna är utstansade i rött papper:)

    SvaraRadera
  4. Jättefin kudde! Du skulle kunna sy kuddar och sälja vid dina växtmarknader! Så har du något att göra i vinter ;)

    Fint med arrangemang i urnan. Vi var hos svärfar på kaffe idag och han hade plockat kornellkvistar och satt i vas och dekorerat med stjärnor (fick berätta att han är supermodern i inredning :) och då funderade jag på om kornellen kan slå rot? Vad tror du?

    Du..... nu kommer det nog lite snö ;) Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Hejsan du lilla mysdamen! Vad du hinner med! Jag blir alldeles svettig, som inte ens är klar med städningen ännu!/Anja

    SvaraRadera
  6. Oj så fin kudde!!!Viken härlig kruk arrangemang,ger massa julstämmning.
    Ha en underbar dag!!

    SvaraRadera
  7. Dejlig buket.
    Puden er smuk.
    Tak for kigget.

    SvaraRadera