söndag 15 maj 2011

Öppen trädgård på Tjörn Del 2!

Här kommer grannen till den trädgård jag skrev om igår:) Det är Irenes trädgård och hon har också en jättefin trädgård som det var väldigt roligt att få besöka. Hoppas att det är fler som vågar öppna sina trädgårdar för det är så fantastiskt trevligt att strosa runt med andra fantaster i olika miljöer:))











En händig man är Irenes make som tillverkat denna fina fyr av ett vitt plaströr som han målat med svart färg på och i toppen "bara" lagt i en solcellslampa i öppningen:)) Så himla enkelt men genialt:)
Även i denna trädgård fanns det vatten, snyggt och enkelt:)
En stor rabatt utefter långsidan och mot en annan granne, där var nu alldeles fullt av vårblommor:)
Ett speciellt ställe var det på ena gaveln på huset där man lagt ut grus och lite större stenar och med ett vackert torn som nog fungerade som ett klätterstöd, jag glömde att fråga:) Klickar ni uppbilden så kan ni se fyren strax bakom tornet. Det var också utlagt lite musselskal och där växte lite gräs och framför allt så fanns det murreva..............
...............titta så otroligt vackert den växer mot den grå stenen och kontrasten mot silverbusken i bakkant;)) Mycket smakfullt och genomtänkt.

5 kommentarer:

  1. Snyggt med silverbusken (märkligt att just silverbusken dök upp nu - jag som precis har rekommenderat den till någon som ville ha en buske med silvriga blad) och murrevan!/Anja

    SvaraRadera
  2. ps
    Ahaa! Nu får jag 'panik' - måste man stå 'filmstjärna'(bli fotograferad) när folk kommer på besök? Jag vill inte!
    ds

    SvaraRadera
  3. Haha, nä då Anja du behöver inte stå "filmstjärna" men så söt som du är skulle jag ju passa på:)))

    SvaraRadera
  4. En trevlig trädgård till ser jag//Britt

    SvaraRadera